Vier,Beleef
& geniet
van puik

puike
CATERING

Vele gasten weten de weg naar Restaurant Puik te vinden en komen ook geregeld terug. Er zijn al vele avondfeesten georganiseerd in ons sfeervolle restaurant. Ook krijgen we steeds meer aanvraag voor catering. Dit doen we met heel veel plezier! Catering van Puik bij u thuis, op het bedrijf of op een sfeervolle locatie als bijvoorbeeld de Beeldentuin te Witharen. Niets is ons te veel. 

DIT JAAR MAG PUIK HAAR NAAM VERBINDEN ALS TROTSE CATERAAR VAN OOSTERVEEN’S RACING OP HET TT CIRCUIT TE ASSEN.

GEPUBLICEERD STUK:

Om het voor onze gasten nog aangenamer te maken tijdens hun verblijf als VIP-gast van Oosterveen’s Racing zijn wij een samenwerking aangegaan met de professionele cateraar “PUIK eigenwijs lekker”, onderdeel van Faas Horeca met vestigingen in Ommen en Nijverdal. Afgelopen week hebben wij hierover een artikel geplaatst op onze facebook pagina, te bekijken via https://www.facebook.com/Oosterveensracing-801601619906496/, en dit nieuwsfeit werd binnen drie uur nadat het was geplaatst al meer dan tienduizend keer bekeken.

mogelijkheden

Een catering van PUIK kan zijn van een eenvoudige hapjesschaal, een lunch met een soep, verschillende belegde broodjes en sandwiches, een buffet met verschillende koude en warme gerechten tot een luxe catering in de vorm van een walking dinner.

Catering wordt door ons verzorgd vanaf 20 personen.

Voor vragen en informatie kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon 0529 – 740 011.